.



lyckliga jag.

.

idag är jag träningsledig ganska skönt faktiskt. Vet inte riktigt vad de är för fel när jag säger att de är skönt att inte behöva träna. har intw lust med nån ting just nu känns det som. är nog lite allmänt less på både hockey och fotboll tror ja. Imorn är det i alla fall första "riktigta" fotbollsträningen med småtjejerna. jag borde ju vara jätte taggad till den träningen, men det är jag inte? vill bara ligga på soffan och fläska i ma godis.
jaja lusten kommer nog tillbaka snart, det brukar den alltid göra!

Nu ska jag göra en ansiktsmask kolla klart på teen mom duscha sen mysa med min hane.




.

Har jag sagt att jag har världens bästa pojkvänn?

om inte så vet ni de nu i alla fall.

:)

Idag är det sista dagen på skolan. tro de eller ej men jag kommer sakna ungarna. man kanske skulle ha varit där vecka 15 oxå? kan nog bli så. Ikväll blir de bara chill, ska in till stan och fika med miss snäcka och lajna efter praktiken. Sen blir de nog en härlig dejt med soffan eller mys med bean och conny. Måste upp tidigt imorn ska dömma u-11. haha att dom ens fråga igen med tanke på hur bra jag var senast. aja, dom får skylla sig själv, höhö.

Just ja i igår hade jag och fido 3 månader, tänk vad tiden går fårt när man har roligt ! hihi. ♥



idag taggar vi till imorn !!!

ååh

Jag fattar inte. som vanligt fattar jag inte. Jag vill ju oxå kunna fatta en hel film... Igår så hyrde jag och the lion filmen SALT, den var riktigt bra. men som vanligt när det är typ en kvart kvar händer de  massa grejer som gör att jag sitter som ett frågeteckan i soffan. Kan väl inte påstå att alex är så smart han heller, eller så säger han bara att han inte fattar så han ska slippa förklara allt för mig.

Aja hade en riktigt mumsig alla hjärtansdag i alla fall. På pratiken vare extra chill, vi fika mest. Sen ville ungarna leka massage, och klart man ställer upp på att bli masserad, höhö. Sen fika jag med super hulda och haggrid i stan innan jag och hulda pös vidare mot ljusne.

På kvällen hyrde jag och lejonet som sagt film, sen tjocka vi i oss massa grejs och burra ner oss i soffan! Just ja i söndags fick jag min alla hjärtansdag "present" av fido han bjöd mig på viktoria. Mumsig mat och mumsigt sällskap. min pojk är bäst!!

Idag ska jag nörda vidare på mitt pussel, sen ska jag träna fotboll. skoja inte att det var hur längesen som helst. ska bli so awsome !!!!


.

Tågen var inställda idag, så blev att stnna kvar i ljusne hela dagen. Riktigt skönt att få sova lite!! Kan väl inte påstå att jag har gjort skit mycke idag e. Har som sagt sove en hel del, städat lite men mest har jag dejta soffan!! Ikväll kommer hulding och kanske lillis så ska vi spana in SL,s match. Blir trevlans det.

Igår hade vi hockey träning, riktigt skoj vare. Det var Peo som träna oss, tror det kan blir hur bra som helst med han som tränare!! innan de var jag på stan med superhulda och grejsa lite.

Nu ska jag klä på ma och spana in Top model, sen kommer nog mitt lejon och gör mig sällskap.



.

Jag fattar inte vare är för fel på mig egentligen. Jag blir så otroligt rastlös så fort jag inte får träna. Nu har vi typ 3 träningar i veckan, vilket är jadu jag vet inte är hur lite som hellst. Liksom vad fan ska man göra när man inte tränar ? finns ju inte ett jon att göra e. Och idag äre en sån dag, så nu ska jag sätta på ma joggingpjuksen och springa ner till norrsundet och gymma med cilinski!


<3



Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu


Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag


Vad vore jag
utan dina andetag



.

Puss på min Apu.

Ungarna är så söta så. och tro mig jag är faktiskt inte ironisk !

.



Du kommer alltid vara solstrålen i mitt liv

Går inte en dag utan att jag tänker på dig, kattfan.

Bisset, mannen i mitt liv.

:)

Som ni vet har min helg bestått av hockey, hockey och lite mer hockey. men inte klagar jag på de inte!!
Brynäs var duktiga och lyckades vinna igår, var en spännande match och trevligt sällskap vare oxå. Efter matchen åkte jag och lejonet till hans madre och fick lite mummsig foood. sen åkte vi till lejongråttan och kolla på film, kolla på I rymden finns inga känslor, den var helt ok. Inte skit bra som jag trodde att den skulle vara, men den dög bra. sen sussa vi så sött som små grisar.

Idag vare hockey match, och vet ni va vi lyckades vinna? wow. Vi spelade riktigt bra idag tycker jag. Härlig stämmning i laget vare oxå! Vet inte om vi fick en ny tänning nu när vi har ny tränare, men det verkar nästan som de. Aja vi vann med 3-2 i alla fall. och lyckades åter igen med dealen, och den här gången kan fido inte klaga på att det inte var riktiga mål i alla fall. Så nu ska jag klura ut något riktigt bra han måste göra ;) hoho makten är i mina händer.

Nu ska jag dricka upp min 1,5 liter juice och vandra vindare mot min sköna sääng. för imorn äre pratik som gäller. Jag ska vara med mamma i norrsundet ? och varför ska jag de, jag som hatar barn. ibland undrar jag vad jag tänker med. finns nog inge bra svar på den frågan e. jaja.

Natti!


haha vad säger man

-

Först hockey träning sen hem och åka friåkning på lindis med elin och boysen. Riktigt roligt!!
Och mer hockey kommer de bli, imorn ska vi på brynäs-djurgården och på söndag äre match i Ljusne mot Falun. Är rå taggad !!!!!

Nu ska jag lägga ma i snarkis och sussa så sött !!

när vi ändå pratar om hockey kan jag ju passa på och bjussa på en väldigt snygg hockey bild ^^

-

Inte klarar jag ma utan fotboll en hel sommar e.

jävla mega pung

RSS 2.0