-

Nu har strejken börjat. nu återstår de bara att se var det leder

En helt ny värld väntar på oss snippis

-



Saknar mina kottar nu ja.
Saknar ms Bean,
Saknar bonny
Saknar Korven
Saknar beccmud
Saknar jullan pullan
Saknar mandis
Saknar achmed och alla andra kids

sen saknar jag chabo oxå, aa det gör jag.

huvva vad jag saknar mitt people !

happy

Sorry att jag inte har skrive så mycket på sistone. Har inte hunne har jobbat och träna sen vart med marcus. Och när jag är med han vill jag inte sitta och häcka vid datan. Imorn är det sista dagen på jobbet för den här tiden, dock ska jag nog få jobba lite helger i sommar om jag vill, det gillas ! en till sak när det gäller jobbet var att min boss Lasse (lossy) för han är så lost tyckte att jag skulle guide på bruket för Radio Gävleborg. han tyckte att jag skulle passa som de, men det var tyvärr på sistad och då kan inte jag. men ändå kul att han föreslog mig. hihi. Om ni undrar vars jag är nästa vecka så ska jag och min man på en roadtrip genom vårt land. på fredag åker vi till mormor i Småland och firar midsommar där. Vi stannar tills typ måndag sen drar vi vidare till ULLARED, WOWOOGHIHIHIOOHOH. vad jag ska handla ! tur man har jobba nu så man kan handla upp lite. eller ganska mycke. Efter de får vi se vad som händer vi har inte bestämmt oss. kan hända att vi hamnar på någon camping här och där. en sak som jag vet i alla fall är att, det kommer blir super nice !

Och hörrni, imorn ska vi kötta sönder Valbo. vifors klockan 19.00 för er som vill se lite blodbad.


:)

Jag och snippis sov till 1 idag, sen åt vi tacopaj till frulle. så gott ! Pullis åkte hem en sväng och gick ut och vandra men bonny, gick 8 km. Dock var det fuskt för bonny, för hon hade drag hjälp hela vägen. men ää smäller man får ta det. Nu ska jag åka på träning i Ljusne, äntligen. alldeles för länge sen. Sen kommer pullan och hämtar mig så åker vi in till vår lilla lya i stan. imorn väntar jobb igen :)





bill och bull. bull alldeles för långt borta

fotboll och lagidrott går inte att beskriva det måste upplevas

Igår tittade jag och marcus på filmen Offside. Vet inte om ni har sett den men det handlar om en kille som verkligen brinner för sitt fotbollslag han beskriver de som hans familj. i filmen har de verkligen lyckas, att förmedla en känsla av kamratskap. jag kände igen mig fler gånger i filmen. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt synd om er som aldrig har hållt på med en lagidrott. ni vet verkligen inte vad ni går miste om. Att vara en del i ett lag det är något som jag tycker alla människor borde få uppleva. Sen är det säkert olika från olika lag, hur bra sammanhållning och så man har. För mig så känns mitt fotbollslag som en ända stor familj, vi kompliterar varandra på ett så bra sätt. Att åka ner på en träning och gå in i det där så oerhört osmickrande omklädningsrumer, känns som att komma hem i sitt andra hem och att träffa sina styvsyskon. jag tror det finns väldigt många som känner igen sig i det jag skriver. jag har hållt på med lagidrotter hela livet och har därför upplevt, de lagen där man knappt hejar på varandra och de lagen där man kan prata om allt. Skillnaden är att man kan vara ett lag på planen och man kan vara ett lag både på planen och i omklädningsrummet. Och jag tror att man måste vara både och för att kunna lyckas. Och för er som inte vet de är vi obegrade så här långt i div 4. En match kvar nu innan uppehållet, dår gäller det att verkligen ge allt.

Efter matchern i torsdags, sa Sten ( min tränare) en mening som fick mig att nästan börja gråta. Både av lycka och tacksammhet. Han sa vi ses på Måndag Tora. Då började jag tänka efter, hur många gånger har han inte sagt ju de där orden, " vi ses på nästa träning". Sten har tränat mig sen jag var 6-7 år, nu är jag 17. Alltså i 10 år. Tänk jag har träffat han minst 3 gånger i veckan, nästan varje vecka i 10 år. Det är ganska många gånger de. Fler gånger än vad jag har träffat min bror, mormor, famor, med mera. Tänk att han har orkat hållt på så pass länge. Han måste vara en av de personer som har sett mig utvecklas mest av alla. Från att knappt kunna röra en boll utan att ramla, tills nu. Jag är så otroligt tacksamm över att han har hjärtat, viljan och tålamodet. här pratar vi om någon som brinner för just denna sport fotboll. Det är ju faktiskt han som har lyckats hållt mig motiverad till att aldrig ge upp. Även fast man har varit så fruktansvärt less på denna sport ibland, har han alltid lyckats göra så att man får lusten tillbaka. hur han har gjort det vet jag faktiskt inte. Men en sak vet jag att jag är så otroligt tacksamm över att han har gjort det. utan fotbollen, skulle jag vara en annan person, så är det bra. det är otroligt men sant.


jobbet - k

Nu har jag jobbat en vecka på forsbacka-bruk. Det har varit väldigt soft, har jobbat 9-17 varje dag. men dagarna går ganska fort faktiskt. har ju nice folk att jobba med. Det är en konstnär som heter Jordi, en gubbe typ. han är så stört skön ! tillsammans med de andra gör han min dag ! Kan ju inte säga att vi gör speciallt mycke på jobbet, dricker saft, spelar kort, gör skyltar, pratar skit, säljer glass, klagar på gubbarna att dom dricker upp allt kaffe, klipper papper och det bästa är att vi får betalt för de ! haha. Så nu äre bara 4 dagar kvar eftersom vi är ledig på midsommar. så sammanlagt blir de runt 4000, 2000 går till att handla upp på ullared ;) 1000 till semestern och
resten till utomlandsresan :)


 




- jobbet

-

Den dagen jag känner att jag är hel den dagen kommer aldrig att komma tillbaka för tiden som har varit är historia framtiden är något nytt något som är värt att leva för ingen framtid inget hopp och när man tänker efter är det ju faktiskt hoppet vi lever för hoppet om att en dag kunna känna sig befriad

-

tills dess får jag vara lite lagom lycklig ;)

fotbolls VM

den dagen jag får chabo att vilja titta på fotboll, då är jag den lyckligaste i världen.

:)

Pullan har åkt och ska kolla på en bil i Uppsala jag orka inte följa med sängen kändes mycket skönare. med tanke på att han åkte redan vid 8. Hoppas det går bra för han :) Jag har nyss ätit frulle, ska ut med Zeke en sväng tänkte jag. Efter de måste jag nog hjälpa till med bryggorna som ska i på totra. Efter de blir de förhoppningsvis träning i Ljusne dock ser det tungt ut med skjus.

Och hörrni imorn börjar jag jobba, thats nice :D see you at Forsbackabruk ;)

gårdsfest







På lördan mådde man väl kanske inte så jätte bra, men det gick över så fort gullet kom. Vi chillade och titta klart på Ice Age 3, var väl så där. På kvällen var det gårdsfest i totra så hela bundet med tjockisar vandra över till ett annat hus i värsting byn. var väl mest gammalt folk där, men vi grillade så vi fick ju god mat i alla fall. Sen var väl vädret inte de bästa med dom vi var hos hade fixat det jätte bra så man var i en lada typ, riktigt nice. hah fan vad bondigt de lät. Efter de åkte vi och hyrde film, blev UPP eller om den hette UP aja skit samma, ni fattar nog. Fy fan vilken rolig film ! är nog den roligaste filmen jag sett. rekomenderar den verkligen ! Efter filmen, blev det ännu mera mys !



Kung !

gårdsfest







På lördan mådde man väl kanske inte så jätte bra, men det gick över så fort gullet kom. Vi chillade och titta klart på Ice Age 3, var väl så där. På kvällen var det gårdsfest i totra så hela bundet med tjockisar vandra över till ett annat hus i värsting byn. var väl mest gammalt folk där, men vi grillade så vi fick ju god mat i alla fall. Sen var väl vädret inte de bästa med dom vi var hos hade fixat det jätte bra så man var i en lada typ, riktigt nice. hah fan vad bondigt de lät. Efter de åkte vi och hyrde film, blev UPP eller om den hette UP aja skit samma, ni fattar nog. Fy fan vilken rolig film ! är nog den roligaste filmen jag sett. rekomenderar den verkligen ! Efter filmen, blev det ännu mera mys !



Kung !

freda -partey

Fredan börja hemma hos marcus med lite fix och förfest, sen drog vi vidare hem till charlotte. vädligt trevligt vare. Vi var ett tjejgäng på ungefär 15 st, så det blev mycket skratt,pratt, fniss aa ni kan nog tänka er ! Vid 11 drog vi vidare ner på stan, de gamla drog in på krogen och vi lite mindre åkte hem runt 12. Ganska tråkit och surt att man inte var äldre lär jag säga. Så jag satte mig på kvart över 12 bussen hem och var helt inställd på att partandet var slut och att det var sängen som gällde men så vare inte. När jag kommer hem möts jag av 4 väldigt trevliga och glada typer som sitter i badtunnan hem. Den ena var mer på lyset än den andra. Och jag tänkte att jag har ju ändå inge bättre för mig så det blev att hoppa ner i tunnan och bada hela natten lång.




Kvällen var riktigt rolig lär jag säga !



hörrni spana in ak lite extra, vilken pudding !

sommarloooooooov

Gårdagen var super, först tog vi emot viktor vid vasa sen vare studentskiva på bynäs. så jävla god mat vare, gick nog upp 5 kg efter att ha äte kändes det som, åt kanske hur mycket som hellst. Sen drog jag skalman, linda, kristoffer, lii och elmaco ut på krogen. Blev Interpool och åter engång visa man vem som var bäst ! haha tror att anton är knäckt nu jag, efter att jag har spöat han i både bowling och som sagt biljard :D

Imorse kom Ak hit vi fixa oss sen drog vi till skolan fick betygen och åt tårta. Är nöjd med betygen orkar inte berätta vad jag fick, men det var helt okej :) Sen drog ak vidare på simon studenten och jag hem och chilla vid tv. Just nu ska jag göra lite food för att sedan invänta mina brudar ! sen blire pratey al night long ! :D



 

I kväller smäller de så passa er


fix :)

Har precis duschat, nu ska jag ta och fixa mig lite sen dra ner till stan. Viktor min kusin tar studenten så det blir firande av han hela dagen lång :) först vid vasa, sen på brynäs och så kanske att vi andra kusiner drar ut och tar nån öl ikväll. dock är det ju en fördel om jag kommer in, hhah. å det är fan synd om mig.

Igår var jag i forsbacka, var och fick lite mer info angående jobbet, börjar ju fan redan på måndag jag. fast tror faktiskt det kommer bli riktigt roligt. mycket på grund av att lina oxå ska jobba där ! kanon, att ha så fint sällskap :D

Nu måste jag börja göra mig klar, ha en bra dag för det kommer jag garanterat ha :)

:)

blir så less. Lärarna fattar inte att det är lite drygt att åka buss sammanlagt typ 2,5 timme för att vara i skolan i 10 min. dumt att låta oss vara hemma iställe... jaja skit samma. har i alla fall sorterat alla min kläder så nu börjar jag få lite ordning igen, inte en dag för sent haha. Har hunnit med att tagit en stödvila i solstolen oxå men det var så kallt så jag låg i en sovsäck, då lär man ju ha blivit brun menar jag. Just nu gör jag väl inte allt för mycke, väntar på att Anton och Linda ska komma så ska vi åka in till stan och hämta upp mackan, sen blir antigen bio,biljard eller bowling. nåt skoj blir det i alla fall :D

hare bra kids !

löv us



saknar mitt gäng nu ja

träningsläger med sl i furudal :)

Jag hoppades på att det skulle bli ett roligt men samtidigt jobbigt läger. och det blev det, var så jävla roligt att gå på is igen, wiohooho. Det blev sammanlagt 4 is par och två fyspass. är lite lagom mör i bena idag. Förutom att det var jobbigt så vare som sagt väldigt roligt, nu har man fått lära känna tjejerna lite bättre :) sen vet jag inte hur mycket jag har skrattat både med och åt Amanda. hah hon gör min dag. tänkte att jag slänger upp lite bilder som
har blivit knäppta under helgen :)




yeha

Kan ju inte direkt klaga på hur vi bodde :)



Kvällen :)

Amanda vilar upp sig inför ett nytt ispass


när man hjälm har gått i pension, ska den garanterat hänga över mitt köksbord. kanske hur coolt som hellst ju !




Lite stek hann vi oxå med

freda- stockholm

I fredas var jag, pappsen, mamma, linda, anton och marcus i stockholm hela dagen. aa just det ja cp zeke var oxå med. Anton skulle få nån medalj för att han har vare fn-soldat. Så vi passade på att ta en hel dag i stockholm :) lite handling och god mat. köpte ett par helt superdupermegavärstingsnygga solbrillor :D vi åt i kaknästornet, lite lagom dyrt en köttbit för 250 kr, men men pappsen var på bra hunör tack och lov. Dagen var kanon :)

För första gången på ungefär 7 år var vi en familj igen


.

varje gång jag ser ditt äckliga face

- blir jag så mycket bättre än dig

nice

Dagen började med gym i typ 45 min sen, körde jag och becka på att bygga muskler ute i solen på gräsmattan. funkar ju den med ;)
Sen hade vi brändboll och beachvollyboll på eftermiddan, väldigt skojsigt var de. en dag som denna klagar man inte på att man går hälsa idrott ! just de ja var på stan och kolla på nya joggingskor oxå, fixk hjälp av en jätte duktig killa på intersport. filma när man sprang och sånt, så nu vet jag exakt vad jag behöver för dojor. så imorn blire nog att inhandla ett par nya :) och hörrni imorn kommer anton hem :D mycket som går bra nu faktskt, en till sak är att elmaco fick semster efter midsommar så det blir att åka ner till mormor i Småland och sen ta en bil sesmester eller nå genom svergie på vägen hem. det behöver han och jag med tanke på att vi inte gjorde ett skit förra sommaren, så ska de bli väldigt skoj att hitta på något igen bara han jag :)

Nu ska jag kila på träning, efter de ska jag se till att jag få grillorna ny slipade tills helgen :)

hare bra kids :)

:)

om bara fläsket kunde komma hem så vi kunde äta någon gång. Vi ska äta grillat, mumms :) sen tänkte vi kolla på lite fotboll, sätra - Ifk är helt i chock att marcus gick med på det när jag frågade. han har blivit en riktig fotbollsnörd. helt rätt ! Amanda ska med och titta hon oxå, blir trevlig kväll det här. Imorn är de gym, brändboll och vollyboll :)

HALLLEHJULLA MOMENT

Igår var det ett sånt här ögonblick man aldrig kommer att glömma.
Jag och elmaco låg i sängen och skulle sova, de är då jag märker det. Det är då jag lyckas för ungefär första gången i mitt liv. Jag lyckas blinka med BARA DET VÄNSTRA ÖGAT utan att det högra dampar och följer med. Förstår ni det här ögonblicket hur jag väntat efter sen jag lärde mig att blinka. Jag kan nu alltså flörta med både vänster och höger öga. som jag har längtat ! har varit med om detta en gång för när vi var i finland, men då kunde jag göra det en gång i en sekund sen gick det inte mer. Nu när jag sitter här och skriver det här typ några timmar efter så kan jag fortfarande. ni förstår inte hur glad jag är ! haha marcus fatta ingenting igår kväll han, jag satt mig ju och jubla för att jag var så glad. men så kan det vara !

nu ska jag flörta vidare med mitt vänsteröga, hörs hejs ;D

RSS 2.0