<3

en bild säger mer än tusen ord !

Träning- och jag älskart


..

Det spelar ingen roll hur många tårar du faller, jag kommer aldrig tycka synd om dig

sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

VIKTIGT !

spöa skiten ur ockelbo, med 4-1. kanske hur viktigt som hellst !

anton

nu har bror kommit till sverige igen, just nu är han i Arjeplog och på torsdag kommer han hit ner igen !



dagens önskan

Att se Pontus Strömsten full

:)

Nu ska jag och mina bitches ner och sola, hoppas det inte blir som förrut. har gamla brändskador i ansiktet för er som inte viste de, råka ju klanta mig lite förr när jag sola :P så egentligen kanske jag inte borde, men men gör ett försök att kanske å lite färg på kroppen :)

Efter de blir de gymmet med mamma, haha. mamma är så lost på gymmet så det finns ju inte.



Hörs hej !

.



Saknar min sönderknarkadetvåbarnsmamma lite ja !

- och ja bönan jag vet att du sa att jag inte fick lägg upp den på facebook men det här är inte facebook ;)

.

Efter skolan drog jag, AK och Beckmudd ner på stan en sväng. Vi tog en fika och så kollade jag efter en kläning jag kan ha på viktors student och när vi slutar skolan. Hittade den jag letade efter eller rättare sagt Ak hittade den :)

så denna kommer ni nog se mig i ett antal gånger i sommar ! hihi


-

Om jag visste att det skulle vara så här, hade det aldrig blivit så här. Orkar snart inte mer


:)

Var så trött igår så orka inte skriva nå. Men nu så är jag pigg och på bra humör igen :) Var i Forsbacka igår med Lina, vi var till jobbet där vi ska jobba i sommar. Forsbacka bruk för er som inte vet, vi skulle dit och prata med Lasse om tider och sånt. Men han är lite lagom flummig och visste ingenting, så det slutade med en att vi fick en egen guidning på bruket, riktigt intressant ! så hörrni kom till forsbackabruk i sommar så ska jag och Lina ge er en grymm rundtur ni sent kommer glömma :D

.

Less, trött, sur, irreterad, motivationslös, förvirrad kan göra listan lång...

Tur Marcus kommer hem snart, då ska vi åka och handla sen göra tacopaj !

jobbb

Kom precis hem från stan var på nå möte på GavleGårdarna fick reda på lönen och kläder och sånt. kommer känna typ 12 000 där, och så 4500 på det andra jobbet. hihi blir bra det här ! så nu kan jag å älsk resa i höst plus att min dröm kanske går i uppfyllelse någon gång i framtiden ! :D Lite pain att börja klockan 7 varje morgon bara. men så kan det vara ! Just de ja träna med ljusne igår, var helt okej. får se hur jag gör i framtiden, kanske byter dit får se hure blir. När vi ändå pratar om träning, så äre dags för mig att åka på fotbollsträning. LÖVE IT !
Efter träningen ska jag försöka ta mig in till stan, ska sova hos älsk kommer inte ut till Kasstet annars. Fast hade nog sovit där i vilket fall som hellst (A)

Hare bra, hejs :)



titta så mysigt hihi

Crusing - söderhamn

Kvällen började med en roadtrip till Bollnäs för att fläska på Max sen drog vi vidare till Söderhamn.





Väldigt trevlig kväll :)

soool

Idag har jag och min man hunnit med massa



 stuff. Vi vakna redan vid 10, kanske därför vi har hunnit med så mycket. Igår kväll hade vi pokertunering som vanligt, om jag skulle vinna hade pappa betalat mitt gymkort men om jag skulle förlora skulle vara var tvungen att klippa hela gräsmattan och för er som inte vet tar det typ 3 timmar -.-
och så klart förlorade jag. Så det var bara att börja klippa gräset det. Medan jag klippte gräset kapade marcus träd eller vad man ska säga, hah. Sen fick vi för oss stt vi skulle ut och fiska. När vi hade kommit ut, säger marcus öm tora tog du håven ? Så svarar jag, vahh nä den tog väl du ? så ja vi hade ingen håv. och jag har verkligen fobi för fiskar och då äre ju kanske inte super bra att inte ha någon håv. Vi fick några små gäddor först gick väl ganska bra, eller ja jag skrek ju och så men inte värre än vanligt. Men sen fick marcus är jävla bjässe, fy fa vad rädd jag blev satt och skrek och spögrina jag helt panikslagen. det sluta med att linan gick av tack och lov. Men asså jag vet inte vad som händer i kroppen när jag ser en fisk, jag får hjärtklappning, svettas, darrar med mera. Det går liksom inte att beskriva. Skulle vilja försöka bli av med min fobi, frågan är bara hur? för det är verkligen jätte jobbigt. efter min panikattack, åkte vi hem :) När vi kom hem kolla vi på hockeyn, synd att dom åkte ur asså !  Nu ska vi flyga in i duschen sen fixa oss inför kvällen, då de blir crusing i söderhamn :)

Och ett jätte plus till vädret, hoppas solen blir framme några dagar nu :)

leeess

Huvva är så less på vissa jag. Tur det är sommarlov så man får umgås med bra folk ! Har precis haft engelska nu, fick reda på att jag klara nationella i alla fall grymmt skönt. ska bara göra en extra uppgift så får jag nog VG. haha borde ha IG jag. men men :) Ikväll blir det att bara mysa med mackan, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. eller jo vi ska grilla i alla fall, sen blire nog bara att tjocka vid tv. :)


 

Och för er som inte vet, så är vi ungefär så här snygg när vi chillar vid tv !

andra seriematchen

Kom precis hem från matchen, vi spelade mot årsunda. Vi vann med 2-1. Dock spelade vi gansak ojämt ena stunden spelade vi skit bra och andra stunden, var vi skit kass. Men vi vann i alla fall, 3 nya härliga poäng ! Det gick väl hyffsat för mig, hade lite problem med att hitta känslan i passen. men men, det kommer väl det med. Nu har jag precis duschat, Marcus är ute med pappa och försöker fixa gräsklipparn. Man kanske skulle ha gått ner och hjälpt dom, känns som om dom behöver min skills ;)

Ja just de ja, pappsen har äntligen köpt en bil. så nu kan jag börja övningsköra plus att vi slipper cykla och handla mat. GREAT !

Gävlekomun - ta er i brasan

Förstår inte riktigt hur Gävlekomun tänker ? något fel måste det faktiskt vara. åå är så irreterad. Jaja snart kommer pojken hem i alla fall, blir massa mys framför tv är ju hockey VM. kan de bli så mycket bättre, världens bästa sport på tv ? samtidigt som man kryper ner i världens bästa famn. nä det kan de nog inte :)


partymyra

haha så mycket som jag har festa på dom här senaste helgerna har jag nog inte gjort på väldigt länge kan jag säga.

Först vare sista april, helt okej kväll måste jag säga :)
Sen vare nog crusingen, jävligt skoj vare ! alla värsting brudarna var med vilket gjorde att det blev riktigt skoj. Vi började hemma hos mig sen drog vi vidare in till stan.
Nu i fredags hade Björn 20 års fest, åkte dit med amanda och matilda. Var oxå en rolig kväll, dock var jag så jävla trött. Men det var skoj !
I lördags vare absolut inte meningen att jag skulle parta, men på något vis blev det så ändå. och inte gjorde de nå inte, hade jävligt skoj. vi var först hos tina och åt sen åkte vi runt på byn med martin och erik, kvällen slutade i
obo på berggården HAHA vilken kväll säger jag bara !


Här får ni lite snyggis bilder.



Måndag = träning, tester, mys

Först vara dags för lite olika fystester i skolan.

Beep = 45,9 förbättrade mig från 42,5 så det kändes riktigt bra.

Harres = 13,40 förbättrade mig även där tror jag hade 13, 64 förra gången.

Brutalbänk = 15 st samma som förra gången

30 m = kommer inte riktigt ihåg vad jag fick men det var typ någon hundrdel sämmre den här gången.

Spänst = hoppade 2,08 blev skit förvånad att jag kom på långt. hoppade 1,92 förra gången.


Sen vare dags för fotbollsträning, har inte tränat fotboll sen i onsdag vilket känns som en evighet. Så det var vädldigt trevligt att få sparka lite boll igen. Åkte moppe med cia smart as dit, vi lyckades inte slå nytt rekord. för dåligt asså ! vi gör nog ett nytt försök på onsdag. Efter träning drog jag hem till marcus, han hade gjort god mat till mig som jag fläska i mig på en gång. Sen så tog vi ett varm mysigt bad, efter de började vi kolla på ICE AGE 3 vi orkade inte kolla på hela utan somna så söt :) kändes faktiskt bra att vara hos han i stan igen, det kändes som om man var hemma igen. Mellan han och mig kändes det oxå bra, som att vara nykära igen, nästan i alla fall.

.

Tjenis. Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, eller rättare sagt jag har inte skrivit på jätte länge. Det har varit så mycket nu, så jag har varken haft tid eller lust. Kan berätta lite kort om allt som har hänt.
Som nästan alla vet så var Marcus otrogen mot mig på sista april. Egentligen var det väl inte så farligt, men med tanke på allt marcus har gjort tidigare så.. Jag vet inte om ni har varit med om att en kille har sårat er genom att hålla på med någon annan, men för er som inte vet kan jag säga att det kan nog vara det värsta som kan hända. Det ändå man undrar är VARFÖR. Varför duger man inte ? Varför måste dom hålla på med någon annan, varför räcker det inte med mig. Efter att jag fick reda på det som hade hänt gjorde jag slut med marcus på en gång, han hade en chans kvar och den sumpade han. Han förstörde allt vi hade byggt upp under två år, på mindre en 1 minut. Usch när jag skriver det här får jag en klump i magen.

Jag vet inte om ni vet, men jag har valt att ta tillbaka han. Ibland undrar jag varför jag har gjort det. Men samtidigt jag älskar den människa så otroligt mycket. under tiden jag har varit utan marcus har det kännst som om del av mig har saknats. Förstår om ni tycker att jag har varit dum i huvet, som har tagit tillbaka han. Men just nu känns det bra och jag hoppas att det kommer göra det i fortsättningen.

Jag tänkte visa er ett brev som jag skrev till marcus under den tiden vi inte var tillsammans. Det kanske är lite svårt att inte förstå, när man inte vet allt. men ni får chansen att förstå i alla fall. 

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag skulle kunna beskriva den stunden i minsta detalj, för det var ett sånt där ögonblick som kommer att följa med mig i hela mitt liv. Vare sig jag vill eller inte. Du höll om mig Marcus på ett sådant där sätt som bara du kan göra, dina långa underbara armar runt om min kropp. Du fick mig att känna som om det bara är du och jag som existerade i hela världen. Som om jag vore allt för dig. När jag tänker efter så var jag nog allt för dig under det här ögonblicket, precis som du var de för mig. Jag kommer ihåg att jag tittade in i dina ögon och tänkte, den här killen. Det är han jag älskar och det är han jag ska dela mitt liv med. I samman stund känner jag dina underbara mjuka läppar nudda vid mina. Under några sekunder tappade jag medvetandet för att jag var så lycklig. Det var alla mina fjärilar i magen som gjorde att jag kom tillbaka till verkligheten igen.

 

Det var min livs kyss, puss eller jag kallade det vad du vill. För mig var de något alldeles speciellt. För mig var det äkta, och jag trodde även att den var det för dig tills jag började förstå Marcus.

 

Jag har varit som precis vilken tjej som helst för dig, kanske lite snällare och lite bättre inte vet jag. Visst du har säkert tyckt om mig väldigt mycket, men aldrig på samma sätt som jag har tyckt om dig. För älskar man någon med hela sitt hjärta som du säger att du har gjort, när det gäller mig. Så gör man inte såna här saker som du har gjort. Ingen gör det Marcus, ingen. Nu när du läser det här tänker du att jo Tora jag älskar visst dig och du är absolut inte som någon annan.

Men Marcus det gör du inte och har inte heller gjort, i så fall vet du inte vad kärlek är. Kärlek är när man gör allt för den man älskar, man gör allt för att den personen man älskar ska vara lycklig. Och det vet både du och jag att du inte har gjort. Så var sitter problemet? För mig känns det som om du inte har tagit mig och vår kärlek på allvar? Du kanske inte har insett vad kärlek är nu när det är för sent. Jag kanske är den du har provat det på, för att upptäcka hur mycket saker man kan göra innan ett förhållande tar slut.

För älskat mig det har du aldrig gjort, aldrig på riktigt. Och tyvärr vet jag inte vad vi ska göra åt det hela. Jag vet inte hur jag ska kunna få dig att älska mig. Eller att få dig att fatta hur man beter sig när man har ett förhållande. Helt seriöst jag vet verkligen inte. Jag önskar att jag visste. Men det är bara du som kan svara på det här Marcus, ingen annan utom du. Du måste inse det du har gjort och varför du har gjort saker och ting.

 

Och jag hoppas med hela mitt hjärta att du kommer på varför. Att du kan börja förstå hur du själv tänker. Och att du till sist ska kunna ändra på dig själv. För så länge du inte kan ändra på dig, har inte du och jag någon framtid tillsammans.  

 

När jag skriver det här kan jag inte låta bli att tänka på allt roligt vi gjort tillsammans Marcus, allt skratt vi har fått dela med varandra. Alla minnen vi har tillsammans. Jag vet att både du och jag vill dela mer skratt och skapa mer minnen med varandra. Så snälla Marcus, fundera över dig själv och ditt sätt att vara. Om inte får vi nöja oss med det vi har upplevt hittills.


RSS 2.0