pain

Hatar att vara skadad och då menar jag verkligen hatar. Har sträkt triceps eller så är det muskelfästet som krånglar. Bra ont gör det i alla fall. Känns som om någon skär med en kniv på utsidan av armen så fort man spänner muskeln eller rör armen på ett sätt som den inte gillar. Idag hade vi MMA i skolan hur mycket kunde jag vara med då 10 min på uppvärmingen, sen fick man köra ben på gymmet. inte för att det blev så mycket gjort där inne men ändå. Lika i söndags på fotbolls träningen, då hugger/skär det i armen så fort man skjuter eller gör en snabbare löpning. Och imorn kommer jag inte kunna träna innebandy heller, ÅÅh ! hoppas i alla fall kunna spela fotboll på onsdag, eller det tänker jag göra vilket fall som hellst. Men är den här skiten inte borta på söndag när vi har säsongens första match, då jävlar ska min kropp få med mig att göra !

kakor

asså jag förstår verkligen inte ? Alltid och då menar jag alltid när jag och marcus ska baka så blir grejerna han bakar ungefär hur goda som hellst. och mina bakverk brukar oftast hamna i sopkorgen på en gång. Eller så fryser vi in dom och sen slänger pappa dom efter ungefär 5 månader för att ingen jävel har vågat smaka, pga deras utseendet. Och idag var verkligen inget undantag. Nä då jag skulle baka nå så enkelt som hallongrottor, å herregud hur dom blev. fy fan. Kan inte ens lägga upp en bild på dom för då vill ni inte vara vän med mig längre, haha. Och marcus han baka helt otroliga underbara kakor med dummle och grejs. Fattar inte hur han alltid lyckas och hur jag alltid inte lyckas. gud vill straffa mig så äre bara

leksand

i måndags ringde david tränare för sandviken/gästrielaget och team sandvik och undra om jag vill spela en träningsmatch med team sandvik  på tisdag mot leksand. De har nämligen cup i helgen och hade för lite fol till matchen. Och inte kan man tacka nej till att få spela lite hockey eller ? Matchen slutade 2-2 vi var 10 pers, fick spela varannat byte, så är ganska sliten idag. Bara att hoppas att man inte är allt för stel på fotbollsträningen i kväll, kommer dock kännas jävligt värdelöst att träna inomhus. men bättre än ingen träning alls ! efter träningen blir de att åka till mackan, mumms !


Niklas Englund

Gud det är så hemskt, jag kände honom inte personligen men visste gott och väl vem han var. Att ett liv bara kan ta slut så där, det är otänkbart. Man får sig en tankeställare som inte går att förklara, när en sån här saker händer förstår man att man faktiskt måste ta vara på livet, för det kan ta slut precis när som hells. Även att man måste ta hand om varandra, visa människor hur mycket de betyder för man vet aldrig när man får se dem igen. Jag hoppas med hela mitt hjärta att Niklas har det bra där uppe. Många tankar går tills hans familj och närmare vänner. Vila i frid min vän !

träänings dax

Snart är de dags för träning, är fan laddad jag. Först ska vi springa sen äre träning inne. å man får sån jävla lust att spela ute när det är sånt här fint väder. och vet ni vad, imorn är de dags :D vi ska träna på strömmvallen imorn, som jag längtar ! måste bara leta reda på mina fotbollsskor men det ska nog inte vara nå problemas, hoppas i alla fall inte de. Fast med tanke på hur bra koll jag har på mina saker så vet man ju aldrig, men då äre bara att ringa marcus han vet jämt var jag har mina saker. tur är väl de ! ska försöka hitta lite motivation och skriva den underbara månadsrapporten, som skulle ha vare inne första April. Men har den vänta två veckor kan den vänta minst en vecka till i alla fall. Imorn äre skola, har sakna beckis och jullia väldigt mycke. Ska bli jätte skoj att höra hur becka har haft de i Alperna. Men nu ska jag ta nån macka så jag orkar röra på fläsket sen, hare kids !

lördakväll = firande av 2 år

I lördas bjöd marcus mig på restaurang de blev Tennstopet, jätte gott vare :) Efter middan drog vi på bio, på shutter Island är inte helt säker på stavningen, men skit samma. Den var riktigt bra tills de typ sista 30 minuter som man mest satt som ett ända stort frågetecken man fatta absolut ingen ting ! När jag och marcus gick hem komm vi på massor med bra slut som de kunde ha haft i ställe. för det här slutet var jätte skummt. vi kom på att vi kanske ska satsta på att bli filmsnubbare i ställe, så ja vem vet ;) Vi kom hem vid 12 då satt vi oss i soffan och tittade på film tog väl 5 minuter så låg jag ihopkrypen i marcus knö och sov. hihi så mysigt. dock hatar jag när filmen är slut och man måste försöka förflytta sig till sängen.. Hade i alla fall en helt underbar dag/kväll med älskling !

 


Freeeddda

I fredas var jag och fanny och gjorde stan lite farlig så där. Köpte lite nya kläder, ett träningslinne, en tunika, en tröja, ett skärp och en bh :) var väldigt mycke rea så gjorde inte av med allt för mycke pengar. Sen så lekte fanny med mig och marcus på kvälle, vi spelade lite poker med pappsen. sen blev de en tidig kväll. Skulle upp och fiska på lörda så.


Ja ni ser ju hur farliga vi såg ut.

ohhlala

Titta här vad jag lyckades få till mig, en oerhört snygg bild sen skogsbo. Tänkte att ni skulle få se alla donnor. ;)





fosseballe

Idag äre 6 april, vilket innebär att det är exakt en månad tills vi har seriepremiär. Vilket ska bli jävligt skoj ! Saken är den at vi har inte vare ute och spela en ända gång, och det är bara en månad kvar !? Ja paniken börjar komma. Vi vet inte ens om vifors kommer vara spelbar tills serien börjar. Att få tid inne i stan är ju typ lika svårt som att få julia olsson att inte smaska när hon tuggar tuggummi. och för er som inte vet, så äre omöjligt!


påskafton

Lörda visst äre påskafton då ? haha har verkligen ingen koll på påsken. Det ända jag vet är att man brukar kunna tjata till sig ett påskägg av något päron. Har inte lyckas fått nå av pappa, eller jo han köpte ju en påse med godis, det får duga. Av amma däremot har jag fått ett hederligt fint påskägg, mumma !

Min lördag beståd i alla fall av att sova till typ 10, när jag vakna var första tanken vad fan, borde jag inte ha ont i huvet ? trodde jag skulle må mindre bra med tanke på gårdagen. Men jag mådde prima jag ! då blev nästa tanke, jaha då kommer marcus vara skit bakis och vi kommer inte kunna göra ett skit idag. För det är en sak att vara bakis tillsammans än att en är skit pigg och den andra bara vill dö. men nerå min karl var lika pigg som mig han :D så vi drog ut till pappa och moggan som var på fjärn och fiska, och gjorde dom sällskap en stund.

På eftermiddan drog vi till ockelbo för att äta food med marcus släkt, hos anita. Sen på kvällen blev de bara chill !

2 april = 17 bast och fyren !

Min födelsedag börja med att jag och marcus försökte fixa antons bil så vi kunde lägga ut den på blocket. Vi var tvungen att tina upp slangen så vi kunde tvätta den, om den blev ren det var en annan sak. men nu ligger den ute på blocket i alla fall. bara hoppas att något snille vill ha den :) efter de blev de duschen och lite fix för att senare dra vidare mot mamma där släkten och tårta väntade mumms ! Fick massor med roliga saker, bara att tacka och ta emot :) När vi hade fläskat klart drog vi till hamrånge igen på vägen hämta vi amanda sen vare dags att korcka upp och göra sig iordning inför kvällen som spenderades på fyren/lyktan. Först hade NIF avslutning, det var bufé jätte gott och så vare prisutdelning. Fick pris för det med gästrikelaget, eller pris och pris fick tulpaner och lite choklad ;) Klockan 22.00 började de på fyren och där höll vi igång till sista bussen gick hem vid kvart över ett, dock vare för tidigt, men men kan inte styra över x-trafik.

Men vill tacka alla för en helt perfekt dag, länge sen jag hade så skoj !

RSS 2.0