.



Fredas mumms <3

<3



När du alltid satt dig ner när jag sa sitt




Allt mys framför datorn



Julkorter vi skicka till Anton i Afghanistan, självklart var du med



All glädje du spridit



Allt jag har utsatt dig för genom åren, frisering och modellande var några av sakerna



Vilket humör man än har varit på så gjorde du än alltid glad



Allt tv mys i soffan




Tack Bisset för alla gånger du har lyssnat på mig funnits där, spridit glädje och bara varit i min omgivning. Ingen kommer kunna ta din plats det vet du. Hoppas du får det bättre nu. Sov så gott älskade du, många kramar din bästa vän


..

Slutet är nära

Hur ska jag klara mig utan dig ? Älskade älskade du


övningsköra ?

Jag blir så arg på mats. han vågar helt seriöst inte åka med mig när jag kör ? HALLLLÅÅÅ så jävla farligt kan det väl inte vara. fattar inte ja ?

CYPEEEEEEEEERN MED ÄLSKLING

ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW 6/9 åker jag och pullan

här har ni en bild på vårt hotel

 

100 meter från stranden
4,5 stjärnor

det är värt varenda lite maskros jävel


mats - island

Idag drog pappa till Åland sen ska han vidare till Island på torsdag. han kommer vara borta typ två veckor, vilket betyder att jag måste vara själv hemma i nästan två veckor. för eftersom jag jobbar kan jag inte sova i stan hos pullan och han kan inte sova här för att han jobbar. hatar verkligen det, hatar att vara ifrån han. jaja nu får jag nöja mig med en halv död katt och en katt som är vrickad.

På lördag tänkte vi grilla lite och såhär, lust att komma hör av dig :)



mina rumskamrater


helgen

I fredas gjorde jag inte alls mycke. fanny och tina kom förbi en sväng vi chilla framför tv. de åt pizza och jag åt upp de dom inte orka som vanligt typ. Sen kom mackis hem, vi slockna framför tv vid 10. haha pigga och sociala typer. På lördan åkte jag till ljusne med amanda och elin, vi hade brändbolls tunering med hockeylaget. det var skojsigt, dock gick de väl inte skit bra :P på kvällen var vi på teater i norrsundet sen hälsa vi på stina och niklas på kvällen, trevlans :) idag vakna vi vid typ 12 gick upp boka tåg biljeter till arlanda, duscha sen drog vi vidare på bilbingo igen i högbo. evelina och maria åkte oxå dit. evelina den lilla skiten lyckades vinna 3000, och jag och mackan fick 1000 kr av dem. vrf de vet jag inte ? men jävligt snällt är bara att tacka och ta emot. och hoppas på att man själv kan vinna någon gång så man får bjuda tillbaka :) sen drog jag och mackan och fläska på max. mummsigt ! höh. Sen tog jag 8 bussen hem och här sitter jag nu.

 


:)

Livet är leker

har världens bästa pojkvänn

de bästa vännerna man kan ha

jobbet funkar, svenne är kanon att jobba med


fotbollen går både bra och är roligare än på länge


ska boka resan till cypern med älskling imorn


snart är det vinter - hockey

detta ska firas med en kebabrulle



-

FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTBOLL

-

jag är för social som människa för att ränsa ogräs

så äre bara


billbingo - bakis sönda

hihi ja idag var jag bönan mackan eve och maria på bilbingo. det är en sån där sak som är så typsik mig och marcus. andra i våran ålder blir säkert tvingad att åka dit om dom nu ens är där. men för mig och mackan är det nästan tvärtom det är vi som tvingar dom andra att hänga med. haha åå det är synd om oss. vi vann inget men det var väldigt trevligt i alla fall.

imorn äre dags för jobb igen- vill inte. men men bara att bita ihop, får hoppas att det inte är så varmt imorn bara.


bilbingo


bakisrelax


lingbolyran

på lörda kväll vare lyran, orkar inte skriva så mycket förutom att det var en riktigt kanon kväll på alla sätt !!!!

 





<3


limön + sura människors dag

jag pappsen fanny och mackan var på limön i lördas. var väldigt trevligt dock blev jag lite besviken på ön, har varit där förr, fast då kändes det bättre eller vad man ska säga. men det dög gott och väl :) var trevligt att åka lite båt å.

en sak fattar inte jag alla typer som vi träffade på i lördas var super ultra sur.

Gubben på båten - knuffa av oss och slog fanny i magen

tjejen på café - blev sur för att hon hade tagit för mycket betalt. marcus köpte två glassar och det blev 66 kr och då sa jag att ursäkta nu har det nog blivit fel. hon bara vadå ni skulle ju ha tre glassar ? jag svara nej två. hon bara jaha men det har då inte jag fått order om. dumt att säga ursäkta det löser vi ? jaja

Tanten på Preem - skit grining

Tanten på ica - halv sov i kassan.



puss gurkor


freda - chillidilli

Det är inte förän man börjar jobba man förstår hur underbart det är med helg, det är fan sant de. Var helt slut efter att ha ränsat ogräs hela vecka. Så i fredas blev det att bara ta det lungt, övningskörde lite med pappa efter jobbet. haha det går verkligen inte att köra med han, han får PANIK. och då menar jag panik. vet inte hur många gånger han var på väg att rycka i handbromsen, och så jävla dålig är jag väl ändå inte. höhö. blir i alla fall att köra med mamma i fortsättningen ! Efter pappa hade haft sina nära döden upplevelser så grilla vi och älsking kom han med. Sen blev de jordgubbar och alfapet ! - helt perfekt

 



vet inte varför men bjuder på en bild, på en vovvsing som kanske är hur söt som hellst


<3

det ända som är lite mindre bra med mitt nya jobb är att lina inte är där och att jag och pullan inte kan bo ihop. båda sakerna är sån pain, ni anar inte. från att jag och pullan har bott ihop så ses vi typ en gång i veckorna plus helgerna nu. vet inte när vi hade det så senast, typ för två år sedan skulle jag tro. Nu ska jag och sova, alldels själv. inte pullan som håller om än och säger att han älskar mig. men på fredag då jävlar ska han hålla om mig och pussa på mig, wiiie !


fotboll

idag var första träningen efter uppehållet. oj vad roligt det var, hade nästan glömt att det var så roligt. och för en gångs skull gick det faktiskt bra ! så nu äre bara att längta vidare tills måndag.

nytt sommarjobb



denna kärra mina vänner, kan nog bli min bästa vänn veckorna framöver. men inte gör de något inte, med tanke på vilken utstrålning den har ! yeye

söndag - sol - bad- vänner

på söndagen mådde man ju som man trodde att man skulle må. fast bättre, jo faktiskt så vare ganska lungt. jaja jag och pärla åkte hem med adam och fanny. stannade och fläska i oss pizza på bk med amanda sen drog vi vidare till trödjegropen, där mötte mackis oss. där stanade vi hela dagen lång. kvällen avslutade vi hos amanda med grillning och filmmys. en perfekt bakis dag helt enkelt !

 


haaalloha

som ni vet vare party i lördas. inte vilket party som hellst det var julia och malins 18 års party. temat vat HAWAI. om jag säger så här det var längesen jag hade så roligt. kvällen blev mer än lyckad. den bestod av mycket god mad hos becka, vi blev bjudna på gillat ! skratt, dans, svett, mygg, blommor, alkohol ja allt en fest ska ha helt enkelt och framför allt underbara människor.

Tack jullan och malin, för en kanon kväll !

 

mannen på bilden ovanför var även min sovkompanjon - vi sov skavfötters på en 90 madrass. säger bara det FY FAN VAD VARMT DET VAR


PARTEEY

ikväll ska jullans 18 år på jordens firas, och det är inte lite heller !

stekstekstekstekstekstekstek

Precis idag har jag och mina beans STEKT. med stekt menas - sola bada prata skit och äta ! precis det som man ska göra på sommarlovet ! Vi var i trödje groppen, skit bra vare ! vattnet var jätte varmt och jätte klart. det var klippor man kunde ligga och sola på, plus att man kunde dycka från dem, var cirka 14 meter djupt i alla fall om man ska tro tina. och det ska man väl göra någon gång med. ;)








jag klantig ? nej då

fattar inte hur jag lyckas. men det kanske är så att man ska leva upp till sitt rykte ? och det är nog bland annat, att jag jämt lyckas med konstiga saker. så därför tänkte jag att ja nu är det nog dags igen. så imorse kände jag för att gå på en internet dosa eller vad man ska säga och köra upp metall kanten i stortån.




får se vad jag lyckas med nästa gång. men en sak är då säker jag förvånas aldrig över mig själv

kryssning

har precis duchat, nu ska jag ut med soporna sen vandra ner till station. och vidare på kryssning, kommer hem imorn. som ressällskap har jag mammsen, funkar det å !


måndag - ledig

Sov i lägenheten med pullis i går, vi fixa i ordning lite bytte gardiner och greja. blev fint de, sen mös vi framför vårat filmkap från willys. Beck för 20 kr. och som vanligt kunde vi inte låta bli att tjocka i oss samtdigt, igår blev de vattenmelon och gurka å dip.

idag har jag lekt med conny, vi stekte på totra sen drog vi och fläska på bk. nu ska jag sätta mig på en säkert varm och äcklig buss mot stan. hoppas pullan slutar tidigt, så vi hinner åka och titta på tapeter. dags att pippa
lyan nu !

 
Nu undrar ni vad fan lägger hon upp en bild på ett hockeylag för ?

jo för att det är så jävla varmt, och jag skulle kunna göra väldigt mycket för att få lägga mig på den där isen nu ja.

Fast ska nog ändå inte klaga så då gör jag inte det.

Kan säga så här i ställe, skulle vara skönt att svalka sig i vattnet lite. därför ska jag försöka hitta någon lite vänv som vill göra det. så hejs


hihihiwiiooooh

blev glad nu ja, tomten hade kollat fel. ska jobba med KAROlina på lördag. thats so nice !
 




helgen - marknad

I helgen var de obo marknan. hade ganska höga förväntningar från förra året, med tanke på att det var riktigt skoj då. men det vare i år oxå !! dock var det så fruktansvärt äckligt jävla varmt. tror jag har svettat mig 10 kilo lättare efter den här helgen, och det är fan seriöst det. hah mysigt ! På fredan tog jag och mackis det bara lugnt, orkar inte med två dagars jag, haha. På lördagen på dan, var vi och bada med fanny och adam, sen kom conny på eftermiddan oxå. då drog vi vidare hem till Simon, eller ja till Ak kan man ju oxå säga. Där försökte vi snygga till oss lite, sen gick vi till ica och handla lite groggvirke och food. Sen kom pullan och hämta oss och skjusa oss till Näsbacken, tack gode gud för att han gjorde det. med tanke på hur mycket vi var tvungen att gå den kvällen, så var det skönt att få åka lite bil. På Näsbacken gick det dock inte att vara för där var det så fittit med mygg, helt sjukt vare ! så då fick jag och mina babes hem till  julia, först i högklackat sen blev de barfota eftersom vi var tvungen att springa i från myggen. väl framme hos julia, blev det mat, skratt och trevligt sällskap. och sen gick vi vidare ner på marknan. fötterna kändes knappt längre, med inte gjorde de nå inte. lyckades smita in på öltältet oxå, haha nästa år då kan jag springa in och ut hur mycke jag vill, så det så !

Tack alla underbara vänner som gjorde min kväll, så bra den bara kunde bli !






back

Tjenis penis. Nu är jag hemma igen. Har varit på en super duper mysig och härlig semester med karln min. Vi kom hem i onsdags tror jag det var, men har inte suttit vid datan nå för än nu. finns så mycket annat man kan göra i ställe. vi tog räser 850 ner till småland på midsommar, där väntade mormor och morbror. Vi stannade i småland tills på måndan då tror vi vidare till Ullared, och hörni jag blev verkligen inte besviken ! tror jag handla för 2000, men men så det ska vara. I övrigt har min semester bestått av: sol, bad, mys, skratt, härliga sommar kvällar, teater, tältning, GOKART- hihi jag vann typ, naken bad, mat, schopping, bil åkande, mygg, minigolf och så klart massa massa kärlek.

Nu äre bara att jobba ihop pengar till nästa semester, den kommer dock att spenderas utomlands, hihi :D



Mys i Hjälten

Fler bilder finns på fejan

 


RSS 2.0