:)

Hojilojdi !

Nu är jag hemma igen, skönT. Resan var verkligen kanon hann med riktigt mycket. Men måste erkänna att det är skönt att vara hemma i vardagen igen.
Igår hade vi match mot gubbarna, vi förlorade på straffar. men vi spelade ändå riktigt bra tycker jag. Plus att jag lyckades med min och alex deal så jag klagar inte. dock har han fått för sig att straffar inte gills, men jag ska nog kunna banka lite vett i huvve på han!

Skolan idag bestod av MASSAGE och lite mer MASSAGE. klagar verkligen inte. Nu blir det till att öva på the lion tills vi ska ha "prov", tror jag inte han har något emot!
Efter skolan blev de fika med babsen, riktigt fiiint det.

Nu har jag varit duktig och diskat, så nu väntar jag in pojken.



festis sugen jaaa, eller vi

haha

Jag vet inte om de har varit på nyheterna eller nå hemma. men det har kommit 3 dm snö här i natt, vilket är ganska extremt ovanligt. I alla fall så har alla flygs ställts in, alla skolor är stänga och det är lite allmänt kaos här. Vi smarthuvven hade tänkt att åka til frihetsgudinnan idag men den var ju oxå stäng. Innnan all snö kom så var det minus -17 grader vilket inte har hänt på väääääldigt många år. Och de här med att skolorna är stängda har ihänt 8 gånger på 33 år.

man kan nästan bara skratta åt att vi verkligen valde helt rätt vecka att åka hit!

.

Oj. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna min pojk så här mycket. Att man ens kunde sakna en person så att det verkligen gör ont.
För ont det gör det.



:)

Hallo kids !
Sorry att jag har vare lite trög med att skriva, men mitt skrivande måste väl speglas på hur jag är som person.

Tänkte ger er en lite läges rapport från new york!

Igår var vi på NHL match, själva hockeyn var klapp kass, som brynäs-södertelje typ. är ju van med SL,s matcher nu jag så hade ju ganska höga krav, hoho. men det gjorde inte så mycket att matchen var dålig det var en riktigt awsome upplevelse ändå! Vi har även hunnit med att åka upp i empire state building. för er som inte vet är det ett skyskrapa på typ 340 meter, det var en jävla utsikt där i från. Vi har även varit där WTC torner stod, overkligt att det som hände faktiskt hände. för övrigt har vi turistat runt och gjort sånna där nördiga grejer som turister gör.

Idag har vi shcoppat heeeela dagen. I mina påsar fanns bland annat:

- Två par converse
- Levis jeans
- 3 par linnen
- 1 "vanlig" tröja
- 1 stickad tröja
- 1 mascara
- 1 puder
- 2 värmesprays flaskor
- 100 hårnypor

och ni ska bara veta hur billigt de är, allt detta gick på cirka 1100. Hemma hade bara skorna blivit typ 1500. så jag är riktigt nöjd ! och mer handlande kommer det garanterat bli!


Just ja har lyckas fjäskat till mig ett par nya grillor av pappsen oxå !! alla klagade ju på mina gamla väärstingar så. men jag har nog oxå insett att man inte kan spela med järn grejer som skär upp i fötterna

Nu ska vi snart ut och äta så dax att flyga in i duschen, see yaa !

.

Min beckmudd är bra hon, riktigt bra!



Ikväll blire hockey med hulda !!

Sen ska jag bara mysa med min fina pojk, sista kvällen med han på läääänge.

!!

Kissilissssi på små tjerna !!


:)

Mums på denna dag !!

Ska börja dra mig ner mot stan snart, har sutte och häcka i skolan sen vi sluta vid halv 12. Ska nämligen på massage !! :D ska bli ungefär hur skönt som helst !
Sen äre träning med u-16, egentligen borde jag inte träna eftersom jag hostar som en gnu, vill ju inte dirket bli sjuk till helgen. Men skit samma kan inte hålla mig !! Alltid lika roligt med träning.

Och inte nog med de jag och min pojk har två månader idag de ni !!
känns dock som vi har varit tillsammans väääldigt mycke längre.

Nu ska jag plugga de sista, se ya kiiiiids :D


:)

Nu så har skolan börjat igen. På ett sett äre skönt. Dock kommer jag sakna att kunna sova halva dagarna, fast det saknar man ju efter varje lov så. Men mitt shcema är riktigt awsome börjar 1 två dagar i veckan, WOHOHO !!

I måndas började en ny kurs Alternativ medicin. Vi ska få en gratis behandling av skolan värd 500 kr, typ massage, zon terapi med mera. hur mums är inte det då?? Apropå massage beställde massage idag för pressentkortet jag fick av the lion i julklapp. Så nästa måndag ska jag få massage och dessutom har jag pengar kvar på pressentkortet, greatans. Tack världens bästa pojk för en kanoners julklapp!

Nu ska jag ner och försöka hitta något att krubba, pappa vägrar att handla något nytt eftersom vi ska till usa snart. - han menar att vi håller på att äta ur kylskåpet. och det är inte riktigt min grej de ! finns det inte fil, ketchup, sylt och messmör behöver man inte ens ha något kylskåp. och i dagsläget saknas både fil och sylt. inte bra!


Skulle gärna byta ut mitt likbleka skinn, mot de där som är en aning brunare

.

Hojt !
Har precis kommit hem från ocklahoma. Har varit och kolla på BILMA med lajsen, cilinski och miss b. Det var väldigt trevlans, plus att man fick lite stämmning tills imorn. Huvva är nervös. som vanligt.
Kan inte säga mycket annat än att vi hämna i en skit svår grupp med bara div 2 lag, men men. Vi får göra vårt bästa mer kan vi inte göra. på ett sätt äre skönt att inte ha någon press på sig. Aja vi får se hur det går imorn helt enkelt det ska bli skoj att få sparla lite boll i alla fall.

Just ja var och fika/ åt lunch med brudsen idag. mycket mycket trevligt. Blev himlans mycket skvaller och prat som vanligt!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka ta tag i mitt liv och gå ut och skotta eller om jag ska slagga?

- hm... vette fan vad jag ska göra.

Se ya!

.

Dagen börja med att jag vakna upp med 2 av mina bönor. Eller rättare sagt dagen började med att någon började dra i min näsa? Jaja det var ett fint men framför allt ett lite annourlunda uppvaknande. Sen dega vi i snarkis ett bra tag, det gäller att dega och sova bort dagarna så mycket som möjligt nu när man har sitt livs sista jullov. huvva vad tragist det låter. kan inte fatta att jag tar studenten till sommarn, inte lilla jag inte. wow jag måste nog börja inse att jag oxå kommer bli vuxen någon gång.. förhoppningsvis i alla fall.
Sen blev de frulle och sedan lek i snön, höhö. jag älskar att kunna vara barnslig presic när jag känner fört. Efter de kolla vi på någon film vad den nu hette ? haha. den var bra i alla fall. Sen blev de krubb och till sist träning. DÄR LAJSEN GJORDE COMEBACK - oj vad det gillas !





Mums på världens bästa fotbollslag.

:)

hoodilojdi gott folk !

Mitt lov har hitills varit awsome! Har hunnit med bland annat; Hockey, fotboll, godisätande, supe ner hulda, myst, skrattat, de 4 gyllene essen, pussla, bada tunna, sove, spöa ockelbo, äte popcorn listan kan göras lång!

Ikväll äre dags för att mysa med mina brudar och det gillas!



Just ja.
Jag lider med min böna oxå som har lyckas klanta till sig värre än vanligt.
Hoppas du mår bra snart igen.
löve ya

<3


Jag kan fortfarande inte förstå att allt inte är en dröm.
Du är för bra för att vara sann, älskade du

RSS 2.0