<3









Vila i frid, bästa knubblund.

:)))

Halllllojs kids !

för er som inte vet så fyllde jag 18 i lördas, och hur nice var/är inte det då? - jo hur nice som helst.
Måste tacka för alla gratulationer och alla som gjorde min dag so awsome. jag tycker i alla fall den blev riktigt lyckad. hade det grymt roligt och tro det eller ej men jag kommer ihåg det mesta oxå! hah

Fast kan väl inte säga att jag mådde skit bra på söndan e. fy i helvete vad dåligt jag mådde. men det vare lätt värt. Söndan blev en riktig bakis dag - deg i sängen till 1 - pizza- häng vid tv- kladdtårtat som självste miss C hade bakat, möms - nhl spelande- och till sist mys i soffan!

I måndags blev de mer mööös, först var jag så snäll å gav the lion massage var tvungen att öva inför provet vi kommer ha i skolan i några veckor. tror jag inte han hade något emot. därefter blev det ett varmt mysigt bad!

Idag har jag träna lite fotboll var faktiskt en riktigt rolig träning efter träningen blev de att packa lite tills vi ska till fjällen, wop wop !! Nu ska jag burra ner ma i min stora säng som egentligen är alldeles för stor för att sova själv. tycker de borde vara förbjudet på att sova själv ja. den dagen jag bli stadsminister kirrar jag de.







fannys beans får avsluta detta inlägg. hojt !

RSS 2.0