nervöös

först på morgonen hade vi nationellt svenska tal, det gick helt okej fick mvg i alla fall :) för ni som inte vet pratade jag om hur det är att ha en bror som är FN-soldat. Alla i klassen gjorde skit bra tal, det var jätte många som var värsta berörande så det blev en och annan tår.

i kväll ska jag spela innebandy med Åmots if, haha. herregud har fan ska de gå, har aldrig spela innebandy kommer göra bort mig. men det är smällar man får ta de. efter de ska jag hem till marcus, kommer kännas väldigt konstigt, men samtdigt längtar jag efter han.

Nu ska alvidis ha svenska, hejs :)


vänner

Helt seriöst vad skulle man göra utan sina vänner ? fy fan vill inte ens tänka på det jag. att veta att det alltid finns någon där som aldrig sviker än, den känslan är obeskrivlig. Fanny min allra bästa vän vad skulle jag göra utan dig? vi har kännt varandra sen vi var 6-7 år. Vi är som systrar du och jag, eller vrf inte tvillingar som de andra säger? du vet att jag inte skulle klara mig utan dig vännen, aldrig någonsin. Sen har vi cornelia och tina, ni finns oxå alltid där för mig. ni två får man att alltid ha ett leende på min läppar. Min älskade vänner i skolan ? vad fan skulle jag göra utan er ? det är ni som får dagarna att funka, ni som gör att man orkar gå upp på morgonen. Ni lyssnar, ni förstår och ni ställer ALLTID upp till 200 % procent.
och alla andra, alla andra underbara vänner, ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig !


 
En vän som jag tror det eller ej faktiskt saknar

skogsbo

Som ni vet spenderade jag helgen i Skogsbo, det var gästrikelags cup. På fredagen spelade vi mot hälsingland vann med 12-0. Fick spela ganska mycket så det var skööj. Sen på lördagen rullade det på med matcher, vann en, en oavgjord och en förlust. På söndagen hade vi sista grundspels match mot Örebro, skulle vi vinna den skulle vi ta oss till final. och det gjorde vi :D vi spelade bra och vann matchen med 6-2. Så då vare dags för final mot Dalarna som vi hade förlorat med 3-0 mot tidigare. Och så blev det även i final dock med 5-0. Men vi gjorde ändå en riktigt bra cup. Fick spela ganska så mycket oxå så, plus att jag lärde känna massa mytt härligt folk :)

Sen kom jag att tänka på att nu vet jag typ hur det skulle vara om jag bytte lag. För skulle jag byta till sik så kommer jag säkert utvecklas mycker mer än vad jag gör i nif, men samtidigt skulle jag nog inte få spela så mycket. och det är ju de som är roligast. Men på ett sätt vill man ju utvecklas.

Nu ska jag gå å slåss med min babe, hare !


:)

Peter har varit här och hjälpt till med speglarna och lite hyllor, det blir bara bättre och bättre. Mer och mer saker kommer på plats. Jag och mackan har precis ätit och snart kommer amanda hit, så ska vi dra vidare mot Hamrånge. Ska fixa i ordning antons bil så att vi kan lägga ut den på blocket någon gång, och få lite kosing. great ! Sen blir att titta när brynäs spöar djurgården på tv, och sen drar jag och amanda till obo och tittar på när becka har innebandy match sen blire myspys hos beckis och taggning för imorn. Vi har cup i söderhamn, ihhhi TAGGAD !

Här kommer lite bilder som jag har lova :)




  

Här är jag och mina värsting kusiner, vi tog lite kort som vi gav mormor nä hon fyllde 80, här är två av dem.



Här är jag och mackan på middan.

 
Tillsist får ni en bild på mig och min snyggkusin :)


kärlek

Vi prata om de i skolan i tisdags, hur vet man att man är kär egentligen? När man blir kär märker man det på en gång, det gjorde jag i allafall. Det liksom pirrar i magen så där som alla säger att det gör, man är hur lycklig som hellst och kan inte sluta tänka på personen man är kär i. Men efter 2 år då, hur vet man att man är kär då? ska det fortfarande pirra i magen? ska man fortfarande ha denna person i huvet hela tiden. Eller förändras det där beroende på hur länge man är tillsammans? Men hur ska man då veta vad kärlek är, hur ska det kännas efter några år? Ska man inte känna nå speciellt, är man bara kär ändå.

Tror det här är sånt man inte riktigt vet jag. eller vad tror ni ?

 
Här ser ni i alla fall två tutterduvor sommarn, 2008


.

Just nu känns allt lite tungt. Vi har knappt något fotbolls lag, plus att Johanna våran målis förmodligen ska börja spela med huge. Vilket betyder att vi inte har någon målvakt som gör att vi inte kan vara med i serien. hoppas det löser sig på nå vis dock har jag fan ingen aning om hur det ska gå till. Sen känns det som om jag börjar bli sjuk har ont i huvve, blir skit svettig så fort jag rör på mig plus att jag har jätte ont i nacken och axlarna. Vet inte om jag är så här nere bara för att jag inte har eller ska träffa marcus idag och det göre inte bättre när han säger att vi inte kan ses imorn heller, eftersom han måste jobba sent... Död åt lastbilar, som snor min pojk ifrån mig.

Nu ska jag mysa med bisset i min varma sköna säng och just ja en bra sak finns ju, har sovmorgon imorn vilket är guld värt !

God natt på er kids :)

onsdag = FOTBOLLLLLLL

Eftersom jag missa träningen i söndags, så äre entligen dags att få sparka lite boll igen. ÄLSKART ! egentligen äre konstigt hur man kan vara beroende av en sport på det viset jag är. Ni som håller på med idrott vet nog vad jag menar men för er som inte gör det kan det nog vara svårt att förstå. Jag blir i alla fall framför allt rast löst när jag inte får träna på länge och humöret blir inte dirket på topp heller. Dock har jag ju tränat i skola och så, idag  var jag och ak ute och sprang ganska jobbigt vare. Fast vet inte om kroppen tyckte det var jobbiagre för har onte i huvve som fan och ryggen känns som om den ska gå av, vet inte om det var för att vi sprang på asfallt. Hoppas i alla fall att det blir bättre mot kvällningen. Innan fotbolls träningen är det hockey träning som gäller, där kör vi löpning eftersom det inte finns någon is på lindis. Nu ska jag göra lite food, så jag inte missar bussen.

Bered er på krig.

Hår färgning med amanda

Som sagt så fyllde mormor 80 i Söndags. Hon bjöd hela släkten på food på stora vall, väldigt gott. Efter det vare paketöppning och fika hos mormor. Jätte kul att träffa hela släkten, lill pullis var ju med han å så det gjorde ju inte saken sämmre :)

 så här dum ser man ut när man gör slingor, för dom som inte visste de :)


 och för er som inte vet vad jag har för frilla just nu, men tanke på att jag klippte mig för inte så länge sen, får  ni en bild här :)

80 år middag

Som sagt så fyllde mormor 80 i Söndags. Hon bjöd hela släkten på food på stora vall, väldigt gott. Efter det vare paketöppning och fika hos mormor. Jätte kul att träffa hela släkten, lill pullis var ju med han å så det gjorde ju inte saken sämmre :)

  
Här får ni en bild på broder och på mormor :)

Lörda = flytt + party

Dagen började med att vi skulle ta kusin kort, vilket blev väldigt bra kommer nog upp någon bild här framöver. Det var dock lite svårt att komma överrens om vilket kort vi skulle ta, vi hade typ 100 bilder och av dom skulle vi välja ut 1. Det var alltid någon som tyckte att de inte såg bra ut på något kort som det andra tyckte att de själv såg bra ut på, så vi tog tre kort i ställe för 1. Ni kanske undrar varför vi tog kort i huvudtaget, jo mormor fyller ju 80 år på söndag så det var våran pressent, vi kusiner alltså :)

Sen drog och och pullan till Ikea och stor handla, blev runt 7000 alltihop. så om jag säger så här vad handla vi inte? Och inte nog med att handla på ikea var vi ju tvungen att ha food oxå, så då blev det ica maxi. Evelina och Maria hjälpte oxå till, annars hade vi aldrig blivit klara. På kvällen återstod de att "bara" packa upp alla grejer och skruva ihop det som skulle skruvas ihop. Trött som ett två gurkor åkte jag och min man på fridas och johannas 18 år fest, väldigt nice ! önskar dock att jag var lite piggare. Bilder på lägenheten kommer det oxå :)


Freeeda

Slutar nog snart förhoppningsvis, har haft eng inte skit kul. Tur man har beckamud som troget sällskap :) Idag blire att först att åka upp till mamma där anton förmodligen är, han skulle egentligen komma igår men det blev försenat. Så han borde komma idag men han kan lika gärna komma om en vecka. Sen ska vi hem till Marcus och packa ihop allt inför flytten imorn och bara gäsa framför tv.

Imorn äre party som gäller, ihhhoo taggad ! :D

hooojt

hej det är kevin här :D jag är en sån jäkla cool kille ;) så alla toras kompisar, här kan ni adda min msn ;) [email protected] kör hårt brudar, bara adda casanovan kevin ;D<33333

Trysiiiiil

Igår var vi till Trysil som ni kanske vet. Bussen gick från skolan vid kvart över 5 på morgonen, vi var framme typ vid 10. Hela vägen dit sov man ju mest, om jag säger så här jag och julia somna innan vi kom ut på riks 80 och vakna första gången lite före Mora. Även fast det blev runt 12 timmars bussresa så vare fan värt det, det var så jävla skoj ! i början åkte jag med väääärsting bönorna och då menar jag verkligen vääärsting bönorna. Och eftersom jag inte är sån väääärsting åkte jag med super bönan Achmed sen, ojoj vet inte när jag hade så roligt senast ! Ena vurpan snyggare än den andra !  i vilket fall rekomenderar att åka dit :D

trött tjej

I söndags hade vi löpträning med fotbollen, 800 m x 5 alltså interval träning, huvva vad jobbigt det var. Men vi behöver det verkligen till sommarn. Sen i måndags var det först fysträning i skolan och efter det gästriketräning i Sandviken. Träningen gick väl helt okej var mest huvvet som inte hängde med. Var en jävla skillnad på träningen i Norrsundet till deras träningar, men man kom in i det mer och mer. Kan jag ju säga att jag slockna som en gris i älsk famn igår kväll.

Just ja jag och mackan var in Ikea igår innan träning och kika lite vad vi ska handla på lörda. hitta jätte mycket nice ! Så nu längtar jag extra mycke till lörda, för det första så börjar vi flytta på allvar då, då ska alla grejer in i lägenheten. Sen på kvällen äre 18 års fest, Frida och Johanna har ju fyllt 18 abooow :D



Lörda kväll

Som alla vet var det en jätte stor fest i Skutskär på lördakvällen, jag och Tina var vimmel fotografer där. Det var riktigt skoj att träffa lite nytt folk och så klart att fota. I början av kvällen kom det en kille som hette Johan som tittade på våra bilder och sa hör av er när ni är 18 så fixar jag garanterat jobb åt er, så det var riktigt skoj att höra :D Kvällen rullade på och vi fotade för glatta livet, vid halv 1 avbröt polis festen. Som tur vi lyckades vi får skjus hem vid 1 tiden.
Tycker det är så jävla hemskt det som hände med den där kille som dog, tittade på min kamera och jag hade massor med bilder på han. Så hemskt att se bilder bara några timmar innan där han är full av liv och glädje och nu är han död, finns inte ord att beskriva hur hemskt det är.

 RIP, Johan Eriksson


:)

Idag var jag och mamma som sagt i Bollnäs, köpte en rödblus som jag ska ha när mormor fyller 80. Sen fick vi för oss att vi skulle klippa oss så det gjorde vi, och herre jävlar vad kort det blev ! Fast det var nog bara bra för mitt hår var jävligt sliten och det är det inte nu i alla fall, jag har liksom en frisyr, när fan hade jag det senast ? :P haha. Det är bara att vänta på att det ska bli långt igen :)

Har i alla fall precis ätit tacos med mamma och pappa, aa ni hörde rätt med både min mor och far samtidigt. Det var verkligen inte igår vi åt som en "familj" dock var ju inte anton med men det har han ju itne varit på de senast 4 åren så att.
Nu måste jag ner och poppa popcorn och blanda saft tills filmen börja på canal + hoppas bara att marklund hinner hem tills den börjar, sen ska jag bara mysa ner mig i hans famn hela kvällen lång !

Hare :)

Spaaaa

Är i Orbaden med mammsen på Spa, väldigt nice! vi kom hit igår eftermiddag, först blev det Yoga och sen mineralbad och därefter 3 rätters middag, super mega gott vare ! nu har vi precis ätit frulle klockan 10 ska mamma få en timmes massage och klockan 11 är de min tur. Efter det blire lunch bufé sen schopping i Bollnäs, yeha !

Ikväll blir det inge speciellt ska laga tacopaj och så får vi se vilka som kommer och äter, sen ska jag mysa sönder med min karl oxå, det är en sak som är säker ! Imorn kanske det blir obo vintermarknad och på kvällen blir de fotojobb i skuskär med tina. Vi ska vara fotografer på någon skit stor fest, vad jag vet. Mer info om det kommer :)

Nu ska jag spö mamma i biljard, ha en nice helg kids, för de kommer då jag ha :D

:)

Igår när jag och bonny var ute å vandra ringde Sik tränare från "uppdrag" från gästriklands ishockeyförbund för att det skulle visst starta en gästrikelag för tjejer födda 93 och yngre. och han ville tydligen ha med mig så nu ska jag träna med sik på måndag, får se hur det går. ihii är nervös !!! Hoppas att han ringde amanda så att hon oxå blir med, hon kommer hem på freda hur mumms är inte de jo väldigt mumms !

Idag är det plugg, hockey och fotbolls träning som gäller ! Och sist men inte minst mysa med min hane.

Nu måste jag plugga vidare, hejs :)

när vi ändå pratar om hockey kan jag ju passa på och bjussa på en väldigt snygg hockey bild ^^ 

back on track

Vet inte varför jag skaffa en ny blogg, kanske i brist på annat vem vet. Men här har ni mig i alla fall. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Har i alla fall städat idag damsugit hela nedervåning och övervåning, damtorkat, bädda sängen och tvättat. När jag höll på å städa kom jag på att jag kanske borde börja packa lite till flytten ? vad fan vi får ju lägenhten om en vecka typ :D så nu ståre flyttkartonger i mitt rum med massa stuff i, thats god ! Nu ska jag ut och gå med Conny, länge sen vi sågs nu, ska gå 8 km så då hinner vi prata igen allt vi missat ;) Efter det blire duschen sen borde älsk dycka upp i kväll någon gång. Just ja det var tänkt att jag skulle hem till Vanessa ikväll men hon blev sjuk, så då blire som sagt del gamla vanliga = marcus, inte helt fel det häller !

vi hörs, hare :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0