:)

Idag kommer jag lägga mig med ett leende på läpparna. Allt känns så bra nu. Hockeyn rullar på, fotbollen har precis börjat, jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig, imorn ska jag och mamma till stockholm och på onsdag åker jag till Anton. De går bra nu, riktigt bra !

abow

idag äre fredag imorn äre lördag , de ni

...

men slappna av kvinna !

thihi

:)

Sitter i skolan nu ska snart ha Svenska C, ska ha ett informelt tal. fan är nervös ja, det brukar jag inte bli för sånna här grejer. Blir i alla fall skönt när det är gjort!
Fick skjus av julia imorse, kanske hur bra som hellst att få åka bil istället för buss. Puss på julia för de !
Idag händer de inte allt för mycket skola, sen äre fotbollsträning ska bli mega skoj! hoppas det blir mycket spel, höhö.
Nu ska jag försöka samla ihop mina nerver och fixa de här talet!

Hare så bra kids


vilka fina brudar ja har då

:)

Idag var de äntligen dags för hockey träning, har inte träna sen i lördas. huvva de är alldeles för länge sen de. Aja träning gick okej, fick reda på att vi har tränings match mot u-14 grabbarna på onsdag, blir skoj de! Nu ska jag bara dega i soffan hela kvällen. skönt de å !



Titta så roligt de ser ut !! och vet ni, på tisdag är det dags igen. ABOW

.



Sommar och sol -
och min super snäcka. De ni, det är grejer de

.

De är mycket jag inte vet, men det finns en sak jag verkligen vet. Du kan aldrig, aldrig någonsin lita på en människa!

.

Högskoleprovet - kirrat och klart. hah fy fan så jävla glad att de är över. Nu ska jag dra till mina hönor och mysa!

Hare så bra kids !

.

Var på bio igår. Amarillo en dokumentär om soldater i Afghanistan. huvva vilke film, helt sjukt. Man fick sig verkligen en tankeställare. Både på gott och ont. Rekomenderar i alla fall att ni ska se den, helt klart!

Om jag säger så här så kommer jag garanterar vara mer orolig om Anton åker dit igen.


.

Så rätt men ändå så fel

Det är  konstigt att något kan kännas så konstigt

new york !!

Hihihi nu är jag på bra humör. 22 januari åker jag och pappsen till new york, det ska bli så nice! och det som är allra mest nice är att vi ska på NHL MATCH. helt seriöst det är en av de största drömarna jag har i mitt liv att se en nhl match live. och nu ska jag få göra de !!!!!!!!! ABOW, vad glad jag är.


.

Sitter i skolan och skriver på mitt Svenska C tal. Går ganska bra tror jag. Är svårt att vara positiv just nu, alla känslor är så blandade. Hur som hellst efter skolan ska jag och ak gå och boka tid hos frissan för vi ska klippa oss imorn, blir fint de känner att det behövs! ska nog klippa rak lugg, är lite nervös. men men de växer ju ut om de inte skulle bli nå bra. Jag ska även kolla på en vinterjacka, är i akut behov av en. Har en bild i huve hur den ska se ut och hitills har jag inte hittat min dröm jacka, men jag ger inte upp!! Efter de ska jag ak, elin och steffi på marykay grejs eller hur de nu stavas. blir nog bra de :) skönt att få tänka på lite annat!

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt tal som ska vara klart nästa vecka.


Se ya kids.


 
Typ så där ska min frippa bli, eller ja typ.

-

Ni undrar säkert vrf de tog slut? Ibland undrar jag det oxå men samtidigt inte. De sista månaderna har jag och marcus inte gjort något annat än att bråka. Allt från små tjafs till allvarligare bråk. och vi båda har insett att vi bara mår dåligt av att vara med varnadra. I alla fall som det är just nu. Därför valde vi att göra slut och vara ifrån varandra. Så vi verkligen får känna efter hur vi vill ha det, antligen märker vi efter någon månad att de blev fel och att vi vill vara med varandra igen. eller så märker vi att de här blev bäst och att vi kan gå vidare.
Men just nu känns det bra vi har pratat om allting och vi kommer hålla kontakten, de är lite svårt att ignorera varandra efter 2,5 år.
Så jag hoppas att de här blev rätt för oss båda och de tror jag, även fast att jag vet att jag kommer tvivla tusen gånger om.

Tack för allt Marcus, du kommer alltid vara en del av mig och mitt liv.

RSS 2.0