.

Egentligen kan man nog inte ha finare vänner än vad jag har

tack för att ni finns brudar

.

Jag har börja fundera när jag ska hinna med mitt liv?

Tränar jag inte så pluggar jag, pluggar jag inte så sover jag, sover jag inte så tränar jag..

Vet inte om de är ovanligt mycket träningar och ovanligt mycket plugg, för de känns som om livet och dagarna bara flyger iväg. Det kanske är bra jag vet inte. Snart är det dags för Apu i alla fall, ska vara på gavle dagblad på sporten, känns riktigt bra! förutom att jag kommer inte kunna träna på 2 veckor för att vi ska jobba kvällstid. Men aja två veckor borde gå. eller jag har har inte så mycket till val, vill inte missa chansen att vara på Gd. Det får bli gymet i ställe, funkar ju det med. Ska bli skönt att lägga allt plugg åt sidan ett tag i alla fall. är bra nog skoltrött. aja nu måste jag plugga vidare, hare bra kids!

.

Det spelar ingen roll att du försöker ens, det spelar ingen roll hur besviken du blir.

Det är inte mitt fel, de är ditt

Inget kommer att bli som förr och det vet du, tyvärr

det spelar ingen roll,

.

hockeyträning - en fet godispåse - topmodel/svenska hollywoodfruar/pensionärsjävlar och ett lejon att burra in sig i. min kväll kunde inte ha blivit bättre !


fina helg

I går var jag med hulda och titta jag när fido och dom hade match, gick riktigt bra för dem. de vann med 7-2 ! Så fick med mig en gladgrabb hem ! Efter matchen blev de mest mys pys, vi titta på spider man 3 med matilda och hampus, fatta nada men de är ju som vanligt de. har börjat ge upp mina förhoppningar på att jag ska fatta nån annan film än typ lejonkungen. Idag har jag mest hjälpt till här hemma eftersom matte fyller år idag, så vi har försökt att få någon ordning i huset, gick väl som vanligt de att både tröttna efter 1 timme. haha. Så jag drog och gymma med cilinski eftersom de inte blev någon hocketräning för mig idag. riktigt skönt att få göra av med lite energi! Nu ska jag dricka vin med de old humans och äta tårta hela natten lång! imorn drar jag och fido till valbo en sväng och därefter äre dags att kötta ner gubbarna, nu jävlar. imorn ska dom få bra nog med däng.

Hare bra kids, se ya !

.

Jag skulle bara vilja berätta vad mina oerhört smarta och blondavän cilinski sa till mig här om dagen. de märktes att hon hade väntat länge på att säga just detta och att det verkligen kom från hjärtat.

" Wow de är ju status med hockeykille och att åka tåg till skolan" - kanske årets citat.

Jag förstår cilinski att detta är jobbit för dig, att din livsdröm har gått i uppfyllelse för någon annan. Det var inte meningen, jag lovar. Men jag ska se till så att även du får vara lycklig någon gång, ha en svettigmysighockeypojk och att åkaettsegttågtillskolan. Jag kirrar det jag lovar !


mary kay

Idag har jag varit på Mary kay grejs. var de med mammsen, mormor och gb. och för typ första gången valde jag att faktiskt unna mig något. så köpte ett ansiktssätt för 700, eh. egentligen hade jag verkligen inte råd men vad fan, de bara blev liksom. min hy har blivit totalt klapp kass, för er som inte vet får man inte speciellt bra hy när man har en fet svettig hjälm runt huvve typ 4 gånger i veckan. Men får se om de här hjälper, kan ju hoppas. annar får man väl leva med att man ser ut som en prickikrov, inge mer med det. finns folk som gillar mig ändå, tur är väl de! hihihi



yeha

-

Vad äre för fel på mitt knä ? Är nog sånt man inte vet det faktiskt.

.

alexthelion

:)

bra bättre superkillen


domare u-11

haha säger jag bara. shit, tror de inte riktigt var min grej att vara domare. inte elins heller ? haha näerå de gick väl hyffsat, med tanke på att vi typ aldrig har dömt förr. De var nif u 11 som mötte hofors tror de sluta 5-6, bra koll där. Kom och tänka på en sak när jag dömde, att fy fan vad kallt det måste ha varit för anton och patrik som dömde oss i vintras. I söndags när vi dömde vare 0 grader och jag höll på att frysa ihjäl om händerna. när dom dömde oss i fjol vare 15 minus grader, säger bara de bra gjort grabbar. riktigt bra gjort !
Lasse tyckte i alla fall vi skötte oss, så med lite tur har man ett extraknäck i vinter. det kan verkligen behövas.



Japp där i bakgrunden ser ni Elin !

.

de är nog nästan för bra för att vara sant, alltihop.

fast ändå inte, för det är verklighet. tro det eller ej men det är verklighet

Ja det är det.

:))

igår var jag verkligen as laddad för hockeyträning, typ hur laddad som hellst. hade inte träna på typ en vecka så de var inte s konstigt. Men kul då, skit kul verkligen att vara 5 pers på träningen. huvva. de är sånna gånger man undrar varför man håller på. Men aja de blev ganska skoj ändå faktiskt. Mycket på grund av att efter träning fick jag träffa A. Så awsome. han gjorde min dag helt enkelt !


.

Usch, det finns så många idioter. alldeles för många..




inte min älskling snäcka, de är inte sant ju.

.



Vi kan ju faktiskt inte roför att vi är trög
-
bra sagt anton !

.

Är lagom död, äre nå anton kan så äre att köra slut på en på gymmet. blir garanterat rullstol imorn för bena lär då inte bära mig långt.

.

Och vart har du varit hela mitt liv, a

:)

Hallo Kids !

Hm, vad ska jag skriva då.
Igår var jag som sagt i stockholm med mammsen hela dagen, lyckades fjäska till mig lite kläder, är duktigt så där ja! Vid halv 9 kom mina super bönor hit. längesen vi umgick alla fyra, de var verkligen på tiden. Blev mycket skratt som vanligt men även prat om allt möjligt, precis som en tjejkväll ska vara!

Idag har jag inte gjort allt för mycke, var ute och gått med miss C och miss T. Sen hem och fota lite, blev riktigt bra bilder tycker ja! Just ja har tränat fotboll idag, alltid lika roligt! Vi bestämde att vi ska träna två gånger i vecka, awsome ! haha vilket liv jag har, bara tränar. ää jag älskart i alla fall ja.

Imorn äre ljusne som gäller, hela dagen verkar det som. Först ska jag och eken åka friåkning, sen äre träning och sen blire att träffa mr snäck :) och till sist bär de av mot arjeplog !

a


RSS 2.0